Sorting
Source
Katalog centralny
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(1)
Branch
W29 (Rembielińska 6a)
(1)
Author
Zioła-Zemczak Katarzyna
(1)
Year
2010 - 2019
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Kuchnia regionalna
(1)
Produkt regionalny
(1)
Genre/Form
Przepisy kulinarne
(1)
1 result Filter
Book
In basket
(Dobra Kuchnia)
Na s. tyt. i okł. : Smakuj Polskę : regionalne specjały i tradycje kulinarne.
Wielką zaletą polskiej kuchni jest jej zróżnicowanie regionalne. Każdy region ma swoje typowe potrawy albo sposoby ich przyrządzania, które wynikają z charakterystyki danej części kraju, związanej nie tylko z jego położeniem czy klimatem, ale także dostępnością produktów czy miejscowymi zwyczajami i tradycjami. Warto odkryć i poznać dania, które są przykładami kulinarnego folkloru i sprawią, że codzienne menu nabierze nowych smaków.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Copies are only available in the library: sygn. 64 C (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again