Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Poradniki i przewodniki
(2)
Dostępność
dostępne
(3)
wypożyczone
(1)
Placówka
BD53 (Bazyliańska 6)
(1)
W98 (Kondratowicza 20)
(3)
Autor
Reda Anna
(3)
Andrasik Roman
(2)
Kielan Małgorzata
(1)
Kozyra Łukasz
(1)
Reda Anna (kulinaria)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(4)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
Kucharstwo
(2)
Potrawy jednogarnkowe
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(3)
Poradnik
(2)
Książka kucharska
(1)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ciasta bez pieczenia : 167 przepisów / Anna Reda wybór i adapt. teks. - Wyd. 1 - Warszawa : Prószyński Media, 2010. - 95,[1] s.: fot.kolor., 24 cm.
(Biblioteczka Poradnika Domowego)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Biblioteczka Poradnika Domowego. Wydanie Specjalne ; 4(21)/11)
Indeks.
Nie każdy ma czas i ochotę siedzieć długo w kuchni i przygotowywać wymyślne dania na ciepło, zwłaszcza upalne dni mogą skutecznie zniechęcić do włączania kuchenki. Dla tych więc, którzy mimo wszystko nie chcą zrezygnować ze smakołyków własnej roboty, podajemy ponad 160 przepisów na smakowite chłodniki, sałatki, kanapki, koreczki, sandwicze, mięsa na zimno, pasty, kremy, masła smakowe oraz słodkości (ciasta i desery).
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Biblioteczka Poradnika Domowego. Wydanie Specjalne ; 6(23)/11)
Indeks.
Książka ma zachęcić do przygotowywania coraz to nowych dań z rybami w roli głównej. Przekonajmy się sami, że potrawy z ryb są nie tylko smaczne, zdrowe, ale również można je szybko przygotować.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Biblioteczka Poradnika Domowego ; 2(44)/15)
Książka kulinarna z przepisami na najlepsze dania z jednego garnka - zapiekanki, zupy, gulasze i potrawki. Gulasz, potrawka, zapiekanka, risotto, duszone warzywa, frittata czy zupa - łatwe, sycące potrawy, które nie wymagają dużych umiejętności kulinarnych. Składniki wystarczy pokroić, podsmażyć, utrzeć, a na koniec wszystkie wrzucić do jednego garnek, zapiekać lub dusić. Ponoć by zrobić dobry gulasz najlepiej ustawić go na małym ogniu i zapomnieć o nim na jakiś czas. Gulasz i potrawy jednogarnkowe gotują się niemal same, by potem dać nam niesamowite doznania smakowe. Dania jednogarnkowe dają szerokie pole do popisu. Dzięki nim można sprytnie wykorzystać produkty, które miałyby trafić do kosza. Są też idealnym rozwiązanie dla tych, którzy z braku czasu przygotowują obiad na kilka dni. Do gęstych, sycących i aromatycznych dań wystarczy kromka świeżego chleba. I dla dorosłych - kieliszek czerwonego wina...
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej