Sorting
Source
Katalog centralny
(4)
Form of Work
Książki
(4)
Poradniki i przewodniki
(2)
Status
available
(3)
unavailable
(1)
Branch
BD53 (Bazyliańska 6)
(1)
W98 (Kondratowicza 20)
(3)
Author
Reda Anna
(3)
Andrasik Roman
(2)
Kielan Małgorzata
(1)
Kozyra Łukasz
(1)
Reda Anna (kulinaria)
(1)
Year
2010 - 2019
(4)
Country
Poland
(4)
Language
Polish
(4)
Subject
Kucharstwo
(2)
Potrawy jednogarnkowe
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Genre/Form
Przepisy kulinarne
(3)
Poradnik
(2)
Książka kucharska
(1)
4 results Filter
No cover
Book
In basket
Ciasta bez pieczenia : 167 przepisów / Anna Reda wybór i adapt. teks. - Wyd. 1 - Warszawa : Prószyński Media, 2010. - 95,[1] s.: fot.kolor., 24 cm.
(Biblioteczka Poradnika Domowego)
This item is available in one branch. Expand information to see details.
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
(Biblioteczka Poradnika Domowego. Wydanie Specjalne ; 4(21)/11)
Indeks.
Nie każdy ma czas i ochotę siedzieć długo w kuchni i przygotowywać wymyślne dania na ciepło, zwłaszcza upalne dni mogą skutecznie zniechęcić do włączania kuchenki. Dla tych więc, którzy mimo wszystko nie chcą zrezygnować ze smakołyków własnej roboty, podajemy ponad 160 przepisów na smakowite chłodniki, sałatki, kanapki, koreczki, sandwicze, mięsa na zimno, pasty, kremy, masła smakowe oraz słodkości (ciasta i desery).
This item is available in one branch. Expand information to see details.
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
(Biblioteczka Poradnika Domowego. Wydanie Specjalne ; 6(23)/11)
Indeks.
Książka ma zachęcić do przygotowywania coraz to nowych dań z rybami w roli głównej. Przekonajmy się sami, że potrawy z ryb są nie tylko smaczne, zdrowe, ale również można je szybko przygotować.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
All copies are currently on loan: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
(Biblioteczka Poradnika Domowego ; 2(44)/15)
Książka kulinarna z przepisami na najlepsze dania z jednego garnka - zapiekanki, zupy, gulasze i potrawki. Gulasz, potrawka, zapiekanka, risotto, duszone warzywa, frittata czy zupa - łatwe, sycące potrawy, które nie wymagają dużych umiejętności kulinarnych. Składniki wystarczy pokroić, podsmażyć, utrzeć, a na koniec wszystkie wrzucić do jednego garnek, zapiekać lub dusić. Ponoć by zrobić dobry gulasz najlepiej ustawić go na małym ogniu i zapomnieć o nim na jakiś czas. Gulasz i potrawy jednogarnkowe gotują się niemal same, by potem dać nam niesamowite doznania smakowe. Dania jednogarnkowe dają szerokie pole do popisu. Dzięki nim można sprytnie wykorzystać produkty, które miałyby trafić do kosza. Są też idealnym rozwiązanie dla tych, którzy z braku czasu przygotowują obiad na kilka dni. Do gęstych, sycących i aromatycznych dań wystarczy kromka świeżego chleba. I dla dorosłych - kieliszek czerwonego wina...
This item is available in one branch. Expand information to see details.
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again